TuinSproeierKopen.nl

Dé winkel voor al uw tuinbesproeiingsbehoeften!

Duurzame kwaliteit

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen

Gebruiksgemak

Onze tuinsproeiers zijn eenvoudig te installeren, aan te passen en te bedienen

Veelzijdig

Onze tuinsproeiers bieden diverse sproeipatronen en instellingen

DAB Jet 102-M 230 Volt

DAB Jet 102 M

De DAB Jet 102 M Beregeningspomp is een zelfaanzuigende waterpomp van de hoogste kwaliteit denkbaar. Kosten noch moeite zijn gespaard in de ontwikkeling van de pomp. Dankzij de materialen die verwerkt zijn in de pomp, maar ook de innovatie die is toegepast, is deze pomp kwalitatief de beste in zijn klasse. De DAB Jet lijn is al jarenlang een begrip in de beregeningsmarkt.

De DAB Jet lijn wordt voornamelijk ingezet in huishoudelijke omgevingen (beregenen van tuinen), land- en tuinbouw en industrie. Vanwege de goede mix tussen pompcapaciteit en druk, is deze DAB Jet pomp in vrijwel iedere situatie inzetbaar.

Samengevat

  • Levert voldoende druk en capaciteit voor gemiddeld 3 sproeiers
  • De slang die voor deze pomp gebruikt kan worden heeft een diameter van 1″ voor de persaansluiting en een diameter van 1″ voor de aanzuigaansluiting
  • Zuigt water aan van maximaal 8 meter diepte
  • De opvoerhoogte is maximaal 53 meter wat gelijk staat aan 4,7 bar output

Technische gegevens DAB Jet

DAB

DAB is een van de meest verkochte waterpomp merken onder consumenten maar ook professionals. Deze pompen hebben een zeer hoge kwaliteitsnorm. Voordat een pomp op de markt komt wordt elk exemplaar handmatig getest door een werknemer. Alleen op deze manier kan DAB u de hoogste kwaliteit garanderen. DAB heeft voor bijna elke situatie een oplossing. Of het nou een industriële toepassing is, of gewoon het beregenen van uw tuin. De professionele kwaliteit van DAB ziet u ook terug in de consumenten lijn. Vaak zijn de DAB pompen die we vervangen voor mensen al meer dan tien jaar oud.

299.00

Beschikbaar via nabestelling